טראפלס אגוזים

מצרכים:
  • כוס אגוזי קשיו
  • 3/4 כוס תמרים מגהול מגולענים
  • מלח הימלאיה
  • רבע כוס אבקת קקאו
  • רבע כוס מים
  • רבע כוס ויטלה שקד
  • קורט מלח
  • 100 גרם עיסת קקאו מומסת
  • 30 גרם חמאת קקאו מומסת
הוראות הכנה:
  1. במעבד מזון טוחנים קשיו לפירורים.
  2. מוסיפים תמרים וממשיכים לעבד עד ליצירת לעיסה פירורית דביקה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים. מערבלים שוב עד שכל החומרים מתאחדים לעיסה אחת.
  4. מוציאים ממעבד המזון ומכניסים לחצי שעה למקפיא
  5. כשהעיסה מתקשה, יוצרים עיגולים קטנים ומגלגלים באבקת קקאו.

  • תוספות אפשריות: קליפת לימון, מיץ לימון, חמוציות, צימוקים, אגוזים, שקדים, צ'ילי, הל, בוטנים גרוסים. כיד הדימיון הטובה....
image alt
x

#{title}

#{text}

#{price}